Swap smart display

Swap smart display

Wat maakt onze Swap smart display speciaal?

Ons prachtige Swap smart display is een fantastische toevoeging in iedere salon of kantoorruimte! Met ons 3D business display heb jij de sleutel tot het opbouwen van een loyaal klantenbestand welke niet alleen de omzet zal verhogen, maar ook zorgen voor meer en betere reclame. Blijf de concurrentie een stap voor met dit unieke en prachtige display en onderscheid je van de rest!


Graag je volledige aanbod tonen aan potentiële klanten? Liever enkele projecten delen of een review vragen aan de mensen die je product/dienst al hebben gebruikt? Zijn er meerdere socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram of Tiktok

Met onze smart displays is dat allemaal mogelijk. Geen 10 verschillende QR-codes meer, maar 1 smart display waar alle informatie is gebundeld op hetzelfde profiel. Beslis zelf welke informatie je deelt. Steeds makkelijk te personaliseren of aan te passen in de backoffice.

→ Zo kunnen je klanten sneller en makkelijker connecteren met je zaak.

→ Zet het op je toonbank, aan de ingang, bij je producten.

Wil je graag op andere plaatsen ook zichtbaar zijn? Gebruik onze QR-code om op je wagen, op merchandise, events of andere plaatsen te delen.

Al je bedrijfsgegevens overal ter beschikking en makkelijk te delen.

Comments are closed.