Smart networking platform

Smart networking platform

Smart networking platform - hybride netwerken

De ene ondernemer voelt zich comfortabel op een netwerk event, voor de andere is het een klein beetje onwennig. Toch is het voor iedere zaakvoerder belangrijk.

Je ‘netwerk’ bestaat uit alle mensen die je kent, zowel privé als zakelijk, ver weg en dichtbij. Als je gaat netwerken, dan probeer je mensen te ontmoeten die jouw kunnen verder helpen of waar jij mogelijk een rol van betekenis kan zijn voor iemand anders.

Netwerken kan online en offline. Offline ga je in gesprek met mensen op een event. Denk maar aan een netwerkdrink, een congres, een business event, borrels of recepties. Online ga je jouw verhaal vertellen a.d.h.v. je website, social media of een video.

We kunnen vanaf nu ook online en offline combineren. Dat noemen we het Hybride netwerken.

Waar we vroeger nog een visitekaartjes uitdeelden, die uiteindelijk ergens in een binnenzak of laptoptas terecht kwamen, gaan we nu offline kennismaken en online connecteren.

Dat is mogelijk met de Smart networking platform van SWAP.

Leer je iemand kennen, dan kan je aan de hand van een smart business card, QR-code of andere NFC toepassing zoals een sticker, sleutelhanger, armband, enz… makkelijk jouw gegevens digitaal delen. Dit delen noemen we Swappen.

Door de Swap business card moet je zelf nooit geen visitekaartjes meer bij hebben en hoef je er zelf ook nooit geen meer aan te nemen.

Via het Smart networking platform kunnen de gegevens van contacten makkelijk verzameld worden. Moet je nog een reminder of to do koppelen aan de nieuwe contacten? Dit is geen probleem, kan makkelijk in de notities van je digitale contact toegevoegd worden. Belangrijk is ook om de locatie op te slaan waar je de nieuwe contact ontmoet hebt.

Eenmaal geswapt? Dan kan je de dag erna alles terugvinden in je backoffice, waar er een oplijsting weergegeven wordt van alle contacten, met bijhorende gegevens en nota’s.

Op deze manier kan Swap niet alleen gebruikt worden om gegevens te delen met iemand, maar ook om makkelijk op te volgen achteraf.

Werk je in team? Met Swap krijg je inzicht in alle contacten die het team maakt als zaakvoerder. Controleer welke events veel contacten opleveren en welke minder. Verzamel data en maak slimme beslissingen.

Gedaan met visitekaartjes en een notaboekje op een event. Met je smartphone heb je jouw volledige bedrijf bij/in de hand.

Comments are closed.