Utopia

Utopia

Uw evenement duurzaam organiseren met Utopia

Een samenwerking tussen Swap & Utopia

Utopia Events is een full-service evenementenbureau  en expert in de totaalorganisatie van duurzame events die zorgt voor brand activatie. Dit van al wat gezien, gehoord en verder verteld mag worden – in ’t echt, online of hybride.

Een evenement is vervuilend. Reizen, eten, logistiek, stroom, de lucht wordt er niet schoner van. Maar dat neemt niet weg dat het vaak heel eenvoudig is om die vervuiling te reduceren. Hierbij 76 aanknopingspunten om een begin te maken met uw duurzame evenement of congres. Bekijk Utopia hier… 

Green Meeting Industry Council (GMIC) komt met een lijst van 76 duurzame maatregelen voor events en congressen. Handige voor iedere organisatoren van evenementen, om tijdens of rondom het evenement ook aan de duurzaamheid te denken.

Het team achter Utopia Events, dat is Frédéric en Gilles De Backer. Dat zijn vader (van het type ervaren rot) en zoon (van het type frisse wind). Een duidelijk beeld van creativiteit over generaties. Hospitality zit in het bloed. Het is een tandem gespecialiseerd in de totaalorganisatie van duurzame events.

Van bedrijfsevenementen en (online) seminaries over vip arrangementen tot de brand activatie van elk merk.
 Met ‘totaal’ bedoelen we ook ‘totaal’. Compleet, volledig, af.

Van locatie tot decoratie, van parkingticket tot gepersonaliseerde lanyard, van rood tapijt tot vegan hapje.
Tot we de perfectie bereikt hebben. Want dat is voor ons geen utopie, maar gewoon de norm.

Comments are closed.