TimTomPodcast

TimTomPodcast

De geheimen van geluk en succes

Een samenwerking tussen Swap & TimTomPodcast

Het doel van de TimTomPodcast? Positief verbinden en inspireren.
Swap en TimTomPodcast zijn bedrijven met een visie om impact te hebben. Daarom hebben we een partnership opgestart waarin we samen ervoor zullen zorgen dat we meer mensen kunnen motiveren, inspireren en helpen om meer succes en geluk te ervaren.


De mannen van TimTomPodcast zijn de eerste SWAP-ambassadeurs.
Samen voor meer geluk en een groenere planeet! In een wereld waar we meer en meer vastgekluisterd zitten achter schermen is er nood aan echte verbinding.

Een mens is een sociaal dier en daarmee bedoelen we dus niet een socialmedia giraf.
We hebben nood aan verbinding. We krijgen energie van het connecteren, samenkomen en het uitwisselen van verhalen of ideeën.

Om mensen te helpen in hun queeste brengen de mannen van de TimTomPodcast praktische tips, tricks en tools die je kan implementeren in het leven om meer succes en geluk te kunnen ervaren.

Want zeg nu zelf, we willen allemaal gelukkiger zijn en meer succes behalen.

Maar wat betekent dat nu eigenlijk voor mij?

Succes betekent niet, door de buitenwereld aanzien worden als iemand die alles voor elkaar heeft in het leven. Geluk is ook niet gekoppeld aan een buitenverblijf in Saint Tropez met een jacht voor de deur.

Succesvol zijn of geluk ervaren heeft voor iedereen een andere betekenis. Vaak beseffen mensen niet hoe goed ze hebben. Sta er zelf ook even bij stil? Welke zaken heb ik in mijn leven al gedaan, waar was ik trots op mezelf? Waar had ik een gevoel van voldoening?

Succes en geluk is een eeuwigdurende zoektocht. We denken aan te komen als we die nieuwe auto kunnen kopen of we die mooie reis kunnen maken, maar we merken dat we onze zoektocht verderzetten, hoewel we dachten, “als ik dat heb of daar ben, dan zal ik gelukkig zijn”.

Het is een traject van constante groei. Dat is nu net wat de mens motiveert, vooruitgang…

Het belangrijkste is het stellen van doelen per dag/week/maand/jaren. Persoonlijke doelen, gezondheidsdoelen, familie doelen, financiële doelen, sportieve doelen.

Wat zijn jouw doelen? Schrijf ze even op…

Comments are closed.