Swap team

Swap team

Van links naar rechts: Gianni Sennesael & Thomas Demeulenaere

Het Swap team voorgesteld...

Onder het motto “Experience is not for sale” gaat Gianni in zijn 32 jaar dat hij rond loopt op deze planeet geen enkele uitdaging uit de weg.

“Van jongs af aan liep ik de kantjes eraf. Ik ging altijd op zoek naar iets nieuws, iets uitdagends.

Die zoektocht bracht mij op heel wat verschillende plaatsen. Van voetballer tot model, van Mister tot verleider, van Sales man tot ondernemer.

Ik heb het geluk gehad een groot deel van de wereld te hebben mogen ontdekken op verschillende manieren. Fantastische mensen, prachtige plaatsen, onvergetelijke herinneringen.

In mijn professioneel leven heb ik geprobeerd zoveel mogelijk ervaring op te doen. “Ooit vertelde iemand me: tussen je 20-30 moet je zoveel mogelijk ontdekken en kennis opdoen”.

“Dat heb ik echt letterlijk genomen, startte een 3 tal bedrijven. Zo heb ik gewerkt voor ondernemingen in het interieur, finance, bouw, software, HR en training. Enkele events georganiseerd, 2 totaal renovaties gedaan en daartussenin nog wat modellenwerk en voetbal gespeeld. Het was dus best druk.”

Verder is Gianni ondertussen al meer dan 7 jaar samen met zijn vriendin Jilly, die een eigen schoonheidsinstituut heeft. De weinige tijd die ze samen spenderen, gaan ze samen op ontdekking. Wandelingen, trektochten met de tent, citytrippen of lekker gaan eten. Kwaliteit over kwantiteit. 

Sinds jongs af is Thomas graag bezig met het creëren, maken, ontwikkelen van nieuwe dingen. Een natuurlijke interesse hoe iets tot stand is gekomen en hoe het in zijn werk gaat. 

Deze gezonde nieuwsgierigheid in verschillende departementen heeft ervoor gezorgd dat hij de nodige ervaring heeft opgedaan. Dit komt nu hard van pas om van Swap een succesvolle onderneming te maken. 

Een van de beste keuzes was de beslissing om naar het buitenland te gaan werken. Op deze manier de wereld afgereisd en veel nieuwe mensen leren kennen. Niet alleen de technische vaardigheden zijn belangrijk om te hebben maar ook de soft skills. 

“Altijd heb ik sterk het gevoel gehad dat ik mijn wereldbeeld zo breed mogelijk moet maken” 

Nu wil Thomas graag zijn technische vaardigheden gaan combineren met de passie voor netwerken/ mensen te leren kennen en samenbrengen. 

Ik ben heel trots op deel te kunnen uitmaken van ons Swap team! 

Comments are closed.