Ceo’s 4 Climate

Ceo's 4 Climate

Het leven is aan de doeners

Een samenwerking tussen Swap & Ceo's 4 Climate

De klimaatopwarming is een grote en wereldwijde bedreiging, met een impact op alles en iedereen. Ook op ons en  onze economie. Toch is het probleem oplosbaar.

Roland Maes (CEO) 

Bij CEO’s 4 Climate streven we naar duurzame klimaatoplossingen, met en door ondernemers. En in die uitdagende materie hebben we nood aan experts en vakmanschap, aan doeners en aan gamechangers. Uitdagingen omvormen tot opportuniteiten. Dat vonden we ook terug in het concept van SWAP. Ze bieden een rechtstreekse oplossing voor de “oude” manier van netwerken en koppelen daaraan een duurzame oplossing. We zijn dan ook enthousiast om met hen samen te werken en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk organisaties overschakelen op dit duurzaam alternatief.”

We hebben ondertussen een netwerk aan bedrijven opgebouwd die zich gezamenlijk willen inzetten voor vergroening. Swap wil Ceo’s 4 climate ondersteunen met de nodige tools en software om ervoor te zorgen dat zij op een duurzame manier kunnen netwerken en informatie uitwisselen.
Ceo’s 4 climate was meteen partner bij Swap. We zijn dan ook blij dat we samen hand in hand een positieve impact kunnen hebben op het ondernemen en op de natuur.

Benieuwd naar onze agenda? Neem dan zeker een kijkje:
https://ceos4climate.eu/agenda/

"Het leven is aan de doeners en daar horen wij zeker bij"

Benieuwd hoe je lid kan worden? Bekijk het hier: 

https://ceos4climate.eu/lid-worden/

 

 

Comments are closed.